STAY OCCUPIED / DIY

Onder de noemer 'Stay occupied - Fight boredom' groeperen we alle DIY-acties en superdeals voor al wie thuis met groen aan de slag wil gaan. We leveren aan de deur indien gewenst en sturen manual per mail bestelling. Bestelling in Antwerpen van boven de € 50 excl. BTW worden kosteloos geleverd in Antwerpen met onze bakfiets. Voor grotere bestellingen en bestellingen buiten Antwerpen geldt een supplement op deze scherp geprijsde acties. Mos producten kleiner dan 1 meter kunnen we verzenden per DPD aan € 8 excl. BTW, overige verzendingen worden geleverd door privé koerier (op aanvraag). We proberen deze leveringen zoveel mogelijk te groeperen, iets langere wachttijden zijn daarom mogelijk. Ook in de winkel kan je terecht voor deze aankopen tussen 12 en 16u (van dinsdag t.em. zaterdag). Blijf op de hoogte van de nieuwste deal en hou ook de nieuwspagina en onze sociale media in de gaten !

WEDSTRIJD - WIN JE PORTRET IN MOS

Plaats voor einde april een bestelling van één van onze Stay Occupied – DIY acties (online of in de winkel), dan maak je kans op de uitwerking van je portret (of dit van een vriend, kennis of idool) met formaat van 1m op 1m !

 

Wat dien je te doen ?

1. Plaats deze maand een bestelling van één van onze Stay Occupied-DIY acties (online of in de NADA winkel)
2. Deel je foto van je bestelling op de social media (Facebook, Instagram) en share deze met ons
Op deze manier willen we klanten belonen die ertoe helpen anderen te inspireren in deze moeilijke tijden!

3. Laat tot slot een Mosmuur google review achter

 

Neem deel aan de actie vereeuwig uwzelf of een geliefd persoon !

Actie loopt af 31/05/’20 en meest orginele inzending wordt bekend gemaakt 1/06/’20.

 

Living Wall painting met 12 luchtzuiverende planten aan 60% korting!

Actie loopt wegens succes verder tot einde Corona-lockdown
Een ‘Living Wall’ plantenkader – een groenwand van 65cm x 65cm met 12 luchtzuiverende planten, gratis bij u thuis geleverd. Ingebouwd waterreservoir (maar om de twee weken gieten), zwart of wit, all-in. Nu aan 100€ ipv 225€ incl. BTW. Bestellen kan telefonisch of per mail of via onderstaand contactformulier. Bij bestelling ontvangt u uiteraard een digitale en geprinte manual en tal van tips over opbouw, de ideale plaats en condities en verzorging. Opgelet – de plantenselectie bij deze actie is niet vrij te kiezen maar afhankelijk van de voorradigheid in de winkel, die gezien de huidige situatie zijn niet alle planten steeds beschikbaar. We houden uiteraard rekening bij de locatie (zon-schaduw-halfschaduw). Geef deze info zeker mee bij uw bestelling.

DIY moskader!

Heb je groene vingers? Bestel dan een DIY pakket om zelf een moskader te maken. We brengen je thuis alle benodigdheden. Keuze uit verschillende mossoorten, kaders, vormen en formaten.  Een activiteit die je over verschillende dagen kan verspreiden en samen met je kinderen kan doen. Maak je woonst groener zonder zorgen of onderhoud en verbeter meteen je akoestiek. Bij bestelling ontvangt u uiteraard een digitale manual en tal van tips over opbouw, de ideale plaats en condities en verzorging.

Opgelet – Deze prijzen zijn excl. BTW (projectwerk)

 

Ecobrick rond

XS 18 cm Nu € 24 / incl. BTW: € 29

S 29 cm Normaal € 90, nu € 49 / incl. BTW: € 59

M 36,5 cm  Nu € 69 / incl. BTW: € 84

L 44,5 cm Nu € 84 / incl. BTW: € 102

XL 50,5 cm Normaal € 155, nu € 99 / incl. BTW: € 120

 

 

Ecobrick vierkant

S 18 x 18 cm Nu € 29 / incl. BTW: € 35

M 28 x 28 cm Nu  € 54 / incl. BTW: € 65

L 35,5 cm x 35,5 cm  Nu € 74 / incl. BTW: € 90

XL 43 x 43 cm Nu € 89 / incl. BTW: € 108

 

 

Prijzen voor mosgroen rendiermos of naturel mos (combinatie platmos, bolmos en mosgroen rendiermos.

Supplement gestabiliseerde jungle = + € 14 / incl. BTW:  € 17 voor 2 kleinste maten / + € 24 / incl. BTW:€ 30 voor 3 grootste maten

Kortingen tot 40% op alle DIY groenwanden, thuislevering binnen de drie dagen

Help ons een nieuwe thuis te vinden voor de grote voorraad plantgoed in onze kwekerij en de winkel. Droom je altijd al van een groene wand en heb je tijd en ruimte om thuis aan de slag te gaan? Bestel dan nu een DIY pakket in formaat naar keuze (lengte = veelvoud van 20cm) en  bestel nu je wand aan superpromo, incl. plantgoed! Nu 400€/m2 ipv 600€/m2

Kies uit volgende plant-thema’s:  Tropical Fever (mix planten met kleur en afwisselende bladeren), Spice Up (kruiden), Outdoor (buitengroen en epicurische mix) of Urban Jungle (epipremnums, philodendrons en varens). Beelden en info op aanvraag. Bij bestelling ontvangt u uiteraard een digitale manual en tal van tips over opbouw, de ideale plaats en condities en verzorging.

 

Mos logo WC (of man / vrouw) om thuis te knutselen!

Zin in een leuk knutselproject met mos? Geef dan een groen jasje aan je kleinste kamer met een zelfgemaakt mos-logo. Wij geven gratis (zolang de voorraad strekt) onze houten (eik) freeskaders cadeau – helemaal kosteloos- bij aankoop van een doosje mos en lijm. Deze kaders zijn nog niet in ons atelier afgewerkt voor projecten, waardoor ze nog een likje vernis (zo behoud je de mooie houtnerf), verf of afwerking kunnen gebruiken (normaal schuren onze schrijnwerkers alles netjes op en vullen we fijne kapjes en freesrandjes op met houtpasta). Gezien onze projecten even stil liggen en we dit niet kunnen afwerken, geven we ze graag een thuis aan wie niet kan stil zitten, hoewel je met dit logo graag langer op de WC zal willen vertoeven…

 

 

Een leuke activiteit voor wie thuis aan het knutselen wil gaan of meer groen wil op een plekje zonder daglicht. Haakje meegeleverd.

 

#upcycling-met-mos-en-hout  #groenom(thuis)te doen

 

Prijs: man of vrouw apart: 15€, koop je beide: 25€ – Man / vrouw combilogo: 20€