Restaurant Goesepitte

Dat ze een boontje hebben voor groen(tjes), merk je meteen wanneer je binnenkomt via de moswand – van levend mos – die de entree siert. Een attractie an sich, en de toon is meteen gezet voor een heerlijk middagje of avondje tafelen.

Volledig in de lijn met de filosofie in de keuken, kozen we ook voor de inrichting voor een alles-mag-niets-moetaanpak met een eigentijds karakter. Voor iedereen. Openheid troef. Letterlijk, met een open bar en een wijnrek midden in de zaal. Met een beetje geluk heb je een van de plaatsjes vanwaar je onze Mibrasa-oven in volle actie ziet.

Goesepitte43 geeft graag kansen aan jong talent. Interieurarchitect Vincent Van Laere greep die met beide handen en leverde in samenwerking met Mosmuur met zijn eerste allroundconcept meteen een pareltje af. We zeggen het graag zelf. En we zijn er zeker van dat gasten hetzelfde zullen zeggen.

 

www.goesepitte.be