(Kantoor)beplanting – PlanT B projects

Als het belangrijk is dat uw interieur, en dus ook uw beplanting, er optimaal uit zien en stralen, maar is er weinig continuïteit in verzorging en onderhoud, dan is ons Plant-B pakket de ideale oplossing voor uw (kantoor)groen. Mosmuur levert de mooiste planten. Wil je zelf instaan voor de juiste verzorging? Lees dan onze informatie rond de verzorging van kamerplanten.

Dankzij het Plantcare concept van NADA & Mosmuur zijn groene vingers geen noodzaak voor een succesvol groen avontuur. Wij bieden u de allerhoogste kwaliteit beplanting, de beste service en een uniek aanbod. Van woonkamer tot kantoorgebouw: wij specialiseren ons in het installeren en ontwerpen van indoor nature, beplanting, groene moswanden of objecten op maat.

 

De toepassingen met planten zijn eindeloos – van pottenwanden, signature-objecten of bonsai tot een unieke blikvanger of roomdivider – wij hebben voor elke situatie de perfecte plant en het gepaste onderhoud zodat u zorgeloos kan genieten. Wat maakt de sfeer en uitstraling van een bedrijf of interieur tot een succes? Vanzelfsprekend de natuurlijke elementen en kantoorplanten! Iedere bedrijfsruimte, van directiekantoor tot kantine, heeft behoefte aan kantoorplanten, decoratie, kleuren en geuren. Maar kantoorplanten vragen de juiste zorg en selectie, zoals de zorg van onze medewerkers en een gepast beplantingsvoorstel van onze interieur vormgevers. Zo weet u vooraf wat u mag verwachten.

 

Lees meer over ons Indoor Nature pakket, het effect van kantoorgroen en beplanting op basis van hydrocultuur.