Eco Brick Cirkels (DIY)

Naturel mos in een Ecobrick Cirkel. Rustige accent of duidelijk statement ? Aan u de keuze. Laat uw creatieve geest de loop en creëer een eigen gemaakt stukje nature design !

Ontdek onze nieuwe reeks  Ecobrick Cirkels. De frames waarop het mos is vervaardigd, bestaat uit gerecycleerde kunststof en past in zowat elke ruimte. Ze zijn mooi op zich maar kunnen ook zelf gepimpt worden door er jungle of bloemen aan te gaan toevoegen. De mogelijkheden naar decoratie zijn zowat eindeloos. In groep hangen van een aantal cirkels, geeft ook een zeer speels effect.

We leveren het frame, los mos en de lijm in een DIY pakket.

 

Ecobrick Cirkels zijn verkrijgbaar in zwart, wit of grijs en in verschillende maten en bevatten frame, los mos en de nodige lijm in een handig DIY pakket : 

  • XS: diameter 18 cm – € 62 excl.. BTW
  • S : diameter 29 cm – € 82 excl. BTW
  • M: diameter 36,5 cm – € 122 excl. BTW
  • L: diameter 44,5 cm – € 178  excl. BTW
  • XL: diameter 50,5 cm – € 228 excl. BTW

 

Zie dit niet als een onoverkombare uitdaging, want dat is het niet. Technisch gezien is het makkelijk en zijn enkel inspiratie en creativiteit belangrijk. Wanneer het resultaat niet in de smaak valt, kan je het gewoon veranderen. Gewoon proberen is de boodschap en ontwikkel al doende een eigen geliefde stijl.

Maar natuurlijk geven we voor zij die willen nog graag wat inspiratie om aan de slag te kunnen gaan.

Volg hier Marieke’s step by step guide.

 

Have fun !

 

 

Gerelateerde producten