WANTED – VACATURE GROENMEDEWERKER – MOSATELIER

Voor Mosmuur, een groeiende afdeling van ons bedrijf NADA te Antwerpen - met kantoor en showroom gelegen in The Beacon, zijn we op zoek naar enkele medewerkers om ons atelier te komen versterken, voornamelijk het maken van decoratieve mospanelen.

Functieomschrijving creatief groenwerker - voltijds - 36u

Voor Mosmuur, een groeiende afdeling van ons bedrijf  NADA te Antwerpen – met kantoor en showroom  gelegen in The Beacon te Antwerpen, zijn we op zoek naar enkele medewerkers om ons atelier te komen versterken, voornamelijk het maken van decoratieve mospanelen en andere groene kunstwerkjes. Dit kan gaan van effen panelen tot ware kunstwerken en kleine kadertjes tot volledige muren. Het is repetitief werk, maar elk project is anders qua inhoud en op vraag van de klant. Soms zal je ook met levende planten werken. Je zal dus de kern van ons bedrijf een realiteit helpen maken. Mosmuren maken is maatwerk en een vaardigheid die iedereen even moet leren, maar die al snel in de vingers zit. Je krijgt een cursus om zo alle kneepjes van het vak te leren. Wat zal je doen?

 

  • Verschillende soorten mos op houten dragers bevestigen
  • Aangeleverde simulaties en patronen uitwerken in verschillende kleuren mos
  • Fiches aflezen en uitwerken met voorziene materialen
  • De werkplaats ordelijk houden

 

Profiel

 

Je hebt groene vingers, een goed oog voor detail en vooral veel geduld. Herhaling en stabiliteit brengt je rust. Je bent een creatief persoon die niet terugdeinst van een groot project, maar de uitdaging gemotiveerd aangaat om daarna het eindresultaat te kunnen bewonderen. Je werkt efficiënt en nauwkeurig: een goede portie van zowel gedrevenheid als perfectionisme is dus een groot voordeel.

 

Jobgerelateerde competenties

 

Jobgerelateerd

  • Een goede fijne motoriek
  • Je draagt zorg voor materialen en producten

 

Persoonsgerelateerd

  • Ordelijk en zelfstandig werken
  • Werkplek delen met andere mensen
  • Liefde voor bandwerk

 

Aanbod

 

Je komt terecht in een onderneming die volop aan het uitbreiden is met een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je wordt tewerkgesteld in een gloednieuwe werkplaats. De werkplaats is vlot bereikbaar en ligt vlak bij ons kantoor, dus de afstand tot de andere werknemers is zeer klein. Een werkplaatsverantwoordelijke is aanwezig om je te begeleiden. Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. We bieden je een b(l)oeiende uitdaging, waar je de ruimte krijgt om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen, maar vooral om je creativiteit te botvieren.

 

Solliciteer nu online voor deze vacature als mosplakker! Je krijgt snel feedback op jouw sollicitatie. Voor meer info, contacteer Paul Indekeu via productie@mosmuur.be of via paul@mosmuur.be Een discrete behandeling van jouw kandidatuur is gewaarborgd.

 

 

Plaats tewerkstelling

 

Moskwartier – Crauwelengang 1,  2000 Antwerpen, Sint-Paulusplaats

www.mosmuur.be