Update corona – we blijven beschikbaar – veel DIY acties op groenwanden

Omwille van veiligheidsreden zijn door het coronavirus iInstallaties van projecten uitgesteld tot 15/04. Ons projectteam blijft wel beschikbaar voor (aan)vragen en achter de schermen verder werken aan verdere ontwikkeling van onze groene producten en diensten. Heb je groene vingers? Ga dan zelf aan de slag dankzijn onze DIY pakketjes en thuislevering van materialen. Onze winkel NADA blijft geopend - wel aangepaste openingstijden, kijk dus vooraf even op nada.be. Levering aan huis ook mogelijk.

Beste klanten,

 

De regering besliste zonet dat onze zaak als dierenwinkel behoort tot de groep van essentiële dienstverleners. Na overleg met ons personeel hebben we dan ook besloten dat de NADA shop daarom voorlopig tem zaterdag 21/03 open blijft tijdens de normale openingstijden. Bijkomende maatregelen om enig risico voor onze medewerkers en bezoekers te beperken worden uiteraard genomen en zijn te lezen bij de inkom. Vanaf 23 maart schakelen we over naar online verkoop (mail of bel voor info of bestellingen).

 

De komende periode zullen onze medewerkers ter beschikking blijven om ervoor te zorgen dat jullie dieren en planten blijven floreren. U kan bij ons terecht voor info, voeding, medicatie en alle producten en noodzakelijkheden voor de verzorging van uw dieren, aquarium en plantgoed. Deze klanten geven we prioriteit bij home-delivery.

We hopen oprecht dat we hierdoor voor een geruststelling en afwisseling kunnen zorgen voor al wie noodgedwongen thuis moet blijven en zich even wil ontfermen over alle leven en groen in huis. Ook uw dieren en planten verdienen nu maximale aandacht en zorgen voor comfort, afleiding en troost. Werken met groen is bovendien bewezen stress-verlagend en rustgevend.

Groepeer a.u.b. je winkel aankopen en kom voorbereid (met een lijstje) langs om je winkelaanwezigheid te beperken. Indien je vragen hebt kan je deze best vooraf per mail overmaken of bellen voor advies zodat we alles kunnen klaarleggen. Het maximum aantal personen in de winkel wordt beperkt.

Thuislevering van onderhoudsproducten, voeding, groen en/of installatie van plantgoed met onze cargo-bikes mogelijk, ook de huidige bestellingen lopen voorlopig verder.

Heeft u nog groene dromen dan kan u ons team daarover informeren, we doen al wat mogelijk is om u te beleveren en lopende projecten te finaliseren. Zodoende kan u blijven genieten van een groene leef- of werkomgeving én gezonde binnenlucht.

De huidige actie van maart op de living wall frames met 12 luchtzuiverende planten aan 60% korting blijft lopen, maar er zijn tal van acties op DIY producten. Kijk bij de sales en bij nieuws.

Achter de schermen zullen we verder werken om de dieren en planten in de winkel alle nodige zorgen te bieden. We vragen onze trouwe klanten met plaats in hun aquariums aankoop van extra dieren of planten te overwegen zodat we bij eventuele noodgedwongen sluiting zeker zijn dat deze een goede thuis kennen.

 

Opgelet: aangepaste situatie Plantcare – Onderhoud kantoorgroen

We zullen onze Plantcare services en aquarium- of tuinonderhoud conform de maatregelen beperken maar verderzetten waar kan voor onze klanten, mogelijk zal daardoor een andere medewerker langskomen dan uw vaste contactpersoon, we trachten locaties en routes te groeperen en afstanden te beperken.

Excuses voor dit mogelijke ongemak.

Home Delivery 

Al onze producten kan je vanaf heden ook per mail of telefonisch (03 501 51 15 – tijdens openingstijden) bestellen en thuis of op het werk laten leveren.

Onder meer ons groot assortiment aquaristiek – planten en producten voor de stadstuin, terrariums en flessentuintjes, alles uit de vaste collectie, luchtzuiverende kamerplanten en verticaal groen – is vanaf heden via het contactformulier te bestellen en zal conform de voorschriften geleverd worden.

 

Bent u (al dan niet vrijwillig) thuis en wil u als afleiding even genieten van de eerste lente-zon en in de tuin en gezonde buitenlucht vertoeven? Geen paniek, onze elektronische cargo-bike en mosmobiel leveren alles bij u thuis. Bel de winkel voor info over het assortiment. Bestellingen voor 13u geplaatst leveren we nog dezelfde namiddag – voor zover onze medewerkers in de mogelijkheid blijven verkeren en we hiermee geen extra risico’s nemen. Producten worden aan de deur geleverd zonder fysiek contact, betalen kan per overschrijving. U kan uw levering pas na vertrek van onze medewerkers ophalen, we bellen u bij aankomst.

Sinds vorige week hebben we een nieuwe lading unieke planten en bonsai, wie zich verveelt kan zich in deze kunst verdiepen (veel info op de site) en deelnemen aan de bonsai opleiding / workshop in mei (de workshop van deze zondig wordt uiteraard geannuleerd en verplaatst).

Kom niet onnodig buiten en vraag voor levering.  Bestellen van vissen of garnalen voor thuislevering is uiteraard ook mogelijk.