Mosmuur breidt verder uit!

Het zijn spannende tijden voor Mosmuur! 

Na het verhuizen van het hoofdkwartier naar The Beacon op Sint-Pietersvliet (waar we ook onze showroom hebben) zochten we naar een locatie om onze productie te centraliseren. Bij toeval botsten we op een mooi ruim pand in de Crauwelengang in hartje Schipperskwartier, net tegenover het nieuwe kantoor, een kans die we niet konden laten liggen.

 

Sinds begin maart is men begonnen met het maken van de nodige technische aanpassingen in het ‘Moskwartier’ om onze schrijnwerkerij, mosproductie en  Plantcare onder 1 dak te steken. Inmiddels is men ook volop bezig met het opbouwen van de tevens nieuw aangekochte machines en verwachten we half april in onze nieuwe werkplaats te kunnen trekken. Hiermee willen we nog efficiënter en productiever gaan werken en zullen we ook onze levertijden kunnen aanscherpen.

 

Om dit te faciliteren zijn er ook twee nieuwe gezichten aan ons team toegevoegd: Mariam Bensliman en Arno Van den Veyver.

 

Mariam is onze nieuwe ervaren Office Manager met pit. Ze zal ons ondersteunen bij HR, Facility en Office management en zal tevens het centrale aanspreekpunt zijn voor personeel en zal de brug slaan tussen de werkploegen en het management. Ze werkte reeds in soortgelijke rollen bij Hays, Warner Bros en het Europese Parlement en koos voor onze firma omwille van het jonge en dynamische karakter. Ze droomt al van kinds aan van een eigen bloemenwinkel en is super enthousiast om bij Mosmuur op deze manier hier ook een soortgelijke invulling aan te kunnen geven binnen haar carrière.

 

Arno is een voormalig professioneel mountainboarder en houdt van actie. Hij heeft ervaring in het opbouwen en optimaliseren van werkruimtes en wil zich na buitenlandse avonturen opnieuw vestigen in Antwerpen. Hij zal ons versterken als nieuwe ploegbaas en projectcoördinator en zal de schakel vormen tussen de verschillende teams en waken over optimale werking van de nieuwe werkplaats.

 

Welkom Mariam & Arno !

 

Impressie van het nieuwe pand in de Crauwelengang