‘Mos zoekt muur’ – Lam Gods

Voor de Floraliën van dit jaar maakten we een abstracte mos-uitvoering van het Lam Gods en het gestolen paneel van De Rechtvaardige Rechters. Door het wegvallen van de Floraliën gaan we actief op zoek naar een nieuwe bestemming voor dit bijzondere kunstwerk.

Door het wegvallen van de Floraliën gaan we actief op zoek naar een nieuwe bestemming voor dit bijzondere kunstwerk. We hopen op een unieke locatie met zoveel mogelijk visibiliteit en een link naar het werk. Onze vorige mos-creatie die we realiseerden voor Floraliën – een mostapijt naar een ontwerp van Dries van Noten – is momenteel nog steeds te bewonderen in de trouwzaal van Antwerpen.   Culturele instellingen, overheids- en stadsdiensten, publieke gebouwen en de zorgsector, scholen, bedrijven uit het Gentse en creatieve bureau’s of instellingen krijgen de kans om middels een voorkooprecht en een overtuigende motivatie een bod te doen op dit werk, of op de vergrootte uitvoering van het paneel ‘De Rechtvaardige Rechters’.

 

Wil je graag de nieuwe eigenaar zijn van het totale werk (inclusief het paneel ‘De Rechtvaardige Rechters’) of van het uitvergrote paneel? Stuur dan een mailtje met je bod motivatie naar info@mosmuur.be met als titel ‘MossGod’ en het paneel dat je interesse heeft. Tot en met 15 september is het voorkooprecht van toepassing, daarna kan tot einde september vrij deelnemen en een bod doen. 

 

We  hopen voor het LamGods een bod te ontvangen van 15.000€, voor de Rechtvaardige Rechters start het bod bij 1500€. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de kunstenaars. U ontvangt bij aankoop dan ook certificaat van echtheid ondertekend door de uitvoerders. De huidige versie is een basis paneel. De eigenaar kan zelf mee bepalen in welke mate het paneel verder in detail wordt ingevuld. Zo kan het werk abstract blijven, maar ook veel meer in detail worden afgewerkt.