PlantT B

Het Mosmuur-atelier heeft een nieuw thuis gevonden in de Centers van AG Vespa. Net naast de Singel en de E19, ideaal voor ophalingen buiten het drukke stadscentrum. De ambitie van dit stadsproject- de 'Centers' onder in de bogen onder de spoorwegbrug - is om er activiteiten onder te brengen die bezoekers aantrekt en zo de ‘Vergeten straat’ nieuw leven inblaast.

Plan(t)B - Spoorwegcenter als mosatelier

Momenteel worden 19 centers, onbenutte ruimtes onder de spoorwegbogen, door AG VESPA gerenoveerd. Ze worden omgebouwd tot ruimtes voor ateliers, ambachten, verenigingsleven, dienstverlening, horeca en ander ondernemerschap.

 

NADA en Mosmuur hebben van AG Vespa de concessie van een basic center gekregen. Weldra zullen we onze ontwerpstudio / het mos-atelier en een extra showroom herbergen op deze prachtige locatie. Onze zaak (NADA-Mosmuur) en atelier barsten momenteel uit de voegen (teveel groen, groei, creativiteit, talent en productiviteit). De winkel in het stadscentrum is te klein geworden om onze creatieve activiteiten en groenprojecten nog langer te herbergen en klanten gepast te ondersteunen of te ontvangen.  Vandaar de beslissing om vanaf 1 oktober twee nieuwe locatie’s voor NADA te lanceren, het Center / ‘PlanT B’, en onze nieuwe showroom / vergaderruimte op  ’The Beacon’, vlak bij de winkel. U bent van harte welkom, maar maak even een afspraak, onze ploegen zijn vaak op verplaatsing voor projecten.

 

Adres: PlanT B / NADA, Hogeweg-Engelselei, Basic center 48, 2000 Antwerpen

 

Wenst u ons te bezoeken? Vraag uw bezoek aan via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.